AFL. #4 – Omgevingsdialoog, Knalapparaten, Tweede Kamerverkiezingen

Harrie, Stefan en Tjietse nemen plaats op De Restzetel en vertolken de ongehoorde stem. Deze week bespreken zij de omgevingsdialoog, gaskanonnen en knalapparaten en de corona-uitdagingen m.b.t. de Tweede Kamerverkiezingen.

Als bovenstaande afspeel-button niet werkt, kunt u onze aflevering ook hier (klik) beluisteren. We zijn ook te vinden op Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts.

TIJD – ONDERWERP
01:43 – Het Spreekrecht (omgevingsdialoog)
09:14 – De Rondvraag (knalapparaten)
16:04 – Het Getal (verkiezingen)
24:21 – De Voorspelling (raadsvergadering)

1 reactie op “AFL. #4 – Omgevingsdialoog, Knalapparaten, Tweede Kamerverkiezingen”

  1. Het is misschien handig als jullie af en toe de digitale Dongense media raadplegen bij ‘de voorspelling’ bijvoorbeeld. Donderdag stond al uitgebreid op Dongenhomspot.nl dat de vergaderingen gewoon ‘op de oude voet’ verder gaan. Dus live te volgen op de publieke tribune . Met een quote van ‘toon zelf’ . Overigens vind ik de wekelijkse pc heel goed . Ik luister trouw. Nog een tip : Maak het een beetje korter. De luisteraar is lui weet je en en een haf uur luisteren is niet bevorderlijke voor de aandacht die jullie verdienen !

Reacties zijn uitgeschakeld.